Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder enthousiaste fietsliefhebbers, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Interesse om mee te helpen of kent u zo iemand?

Meld je dan nu aan!

De enthousiaste groep vrijwilligers die grote hoeveelheden werk verzetten, vormen het kloppend hart van de vereniging. Zij zorgen ervoor dat de renners kunnen rijden. Er valt altijd wel iets te doen dat u leuk vindt om te doen. Zonder dit kloppend hart bestaat een vereniging niet!

Hieronder vindt u een greep uit de functies:

 • Trainers en ploegleiders

  Voor diverse categorieen zijn wij op zoek naar versterking op het terrein van ploegleiding/begeleiding en training. Ruime voorzieningen (budget) voorhanden. Ook opleidingskosten worden door de vereniging vergoed.

 

 • EHBO-medewerker

  Als medewerker EHBO verleent u eerste medische hulp bij ongevallen van renners. U dient te beschikken over een geldig eenheidsdiploma EHBO van het Oranje Kruis met tevens een aantekening reanimatie. Mocht u niet over een dergelijk diploma beschikken, kunt u mogelijk in overleg dit diploma op kosten van de vereniging behalen. Op dit moment beschikt de vereniging over een 9-tal gediplomeerde EHBO-medewerkers die in een roulatieschema dienst doen tijdens wielerwedstrijden op ons parcours. Deze diensten worden altijd met 2 personen gedraaid.

 • Kantinemedewerker

  Als kantinemedewerker draait u kantine-/bardiensten bij clubactiviteiten. Deze diensten worden soms alleen, maar vaak ook met verscheidene personen gedraaid. Het zijn leuke, niet al te drukke diensten die volgens een roulatieschema plaatsvinden.

 • Schoonmaakmedewerker

  Als schoonmaakmedewerker maakt u onze kantine en kleedruimte schoon. Deze diensten worden altijd met 2 personen per keer gedraaid en vergen niet meer dan 2 uur werk per maand. Ook deze diensten worden van tevoren opgenomen in een dienstrooster. Momenteel hebben wij als vereniging een behoorlijk tekort aan mensen die deze taak op zich willen nemen. U doet de vereniging een groot plezier met deze hulp, want altijd binnen kunnen stappen in een verzorgde ruimte doet plezierig aan!

 • Onderhoudsmedewerker

  Het onderhouden van het parcours en het clubgebouw behoort tot de hoofdtaken van de onderhoudsmedewerker. Hier dient men te denken aan: het opknappen van de bestrating van ons parcours, het maaien van de bermen, licht snoeiwerk etc. Aan het gebouw worden in eigen beheer ook werkzaamheden uitgevoerd aan verlichting, verwarming, schilderwerk en dergelijke. Er is hier altijd wat te doen en het is leuk werk om weer iets op te knappen en mooi te houden! Momenteel wordt dit werk door een 3-tal mensen gedaan, uitbreiding is dus altijd welkom!

Achtergrond

Voor de jury werkzaamheden tijdens onze clubwedstrijden hebben wij de beschikking over 10 vrijwilligers. De accommodatie wordt schoongehouden door 4 vrijwilligers, voor de bar zijn 4 vrijwilligers actief en voor de EHBO beschikken wij over 9 gediplomeerde EHBO'ers.

Het parcours en het terrein worden onderhouden door 3 vrijwilligers en tot slot merken wij op dat ons bestuur op dit moment bestaat uit 5 personen.

Geïnteresseerd?

Heeft u belangstelling om mee te helpen of kent u wellicht iemand?

Meldt u dan aan en neem contact op met de secretaris ,
mevr. Fabienne Al.