Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder enthousiaste fietsliefhebbers, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Interesse om mee te helpen of kent u zo iemand?

Meld je dan nu aan!

BRC Kennerland is opgericht op 20 oktober 1933 en Koninklijk goed gekeurd 3 juni 1938.

De vereniging is sinds 1988 gehuisvest in het Aagtenbos aan de Sint Aagtendijk in Beverwijk en is daar in het bezit van het eigen Jac. Davidson parcours en voorzien van een goede accommodatie.

In de recente historie, maar ook in het grijze verleden heeft de club vele sportieve successen gekend. Gezien de sport zijn dit vaak individuele successen geweest van renners die tot grote prestaties kwamen.

In de meest recente jaren is er daarnaast nog een belangrijk clubsucces bijgekomen in de vorm van ploegentijdritten en clubcompetitie wedstrijden. In die wedstrijden komen de renners niet individueel uit, maar vertegenwoordigen zij de wielerclub.

Afgelopen jaren heeft BRC Kennemerland meerdere malen het podium gehaald in de finale van de clubcompetitie, maar daarnaast ook zeven keer het podium gehaald in het NK ploegentijdrijden voor clubs. Kortom een club met allure en uitstraling die haar bestaansrecht in de afgelopen 75 jaar wel bewezen heeft!