Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder enthousiaste fietsliefhebbers, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Interesse om mee te helpen of kent u zo iemand?

Meld je dan nu aan!

De "Club van 100" van de B.R.C.Kennemerland ondersteunt de vereniging op allerlei manieren en maakt het mogelijk dat onverwachte zaken soms toch kunnen worden gerealiseerd. Dit geldt voor alle categorieën dus óók voor de recreanten waarvan er zich reeds enkelen als lid hebben aangemeld.

Kennemerland organiseert de wedstrijden en zorgt er samen met de vrijwilligers voor dat het parcours er altijd prima bij ligt, de sanitaire ruimtes en kleedgelegenheid schoon zijn, de jury aanwezig is, de EHBO koffer gevuld blijft, de klassementen worden bijgehouden en het prijzengeld via de sponsors wordt geregeld.

De dames van de kantine zorgen bovendien met een "lekker bakkie" altijd voor de gezelligheid.

Dat dit door de renners en publiek allemaal erg wordt gewaardeerd blijkt regelmatig. Er wordt ook de vraag gesteld door sommigen of men iets kon terugdoen voor de club onder het mom van "voor niets gaat de zon op". Want alles kost veel geld en wij willen de zaken met z’n allen toch allemaal goed in orde hebben, maar ook in stand kunnen houden.

Daar kunt u nu, als u wilt, op vrijwillige basis een bijdrage aan leveren door lid te worden van de "Club van 100" voor een bedrag van slechts Euro 45, - per jaar.

Hiermede ondersteunt u de club en krijgt u indien u dat wenst ook het clubblad van de BRC Kennemerland maandelijks thuisgestuurd.

Tevens wordt uw naam vermeld als lid van de "Club van 100" op het prachtige naambord dat in de kantine hangt alsook op de internet site van de B.R.C. Kennemerland en krijgt u toegang tot de VIP ruimte tijdens de ronde van Beverwijk.

Wij willen namelijk zo snel mogelijk het aantal leden op honderd zien te krijgen omdat er dan enkele loten kunnen worden verloot onder de leden waardoor het ook voor u mogelijk wordt om een prachtige prijs te winnen waaronder o.a. een nieuwe auto.

Als u lid wilt worden verzoeken wij u om een bedrag van Euro 45, - over te maken op rek.nr.

NL83 RABO 0308047184 bij de Rabobank te Beverwijk o.v.v."Club van 100/ 2007".

Als er genoeg nieuwe leden bijkomen geeft dat het bestuur van de "Club van 100" de mogelijkheid om er voor te zorgen dat er in de toekomst misschien nog enkele andere activiteiten kunnen worden georganiseerd. Wij rekenen erop dat u ons wilt gaan steunen.

Alvast bedankt voor uw moeite en allen een sportief seizoen toegewenst en tot ziens op het Jaques Davidson Parcours.

Namens bestuur van de "Club van 100"
Jan Groot en Jack van Hooff
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer Jack van Hooff: 06 1454282306 14542823

Corr. Adres : De Wieck 2, 1945 RW Beverwijk