Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder enthousiaste fietsliefhebbers, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Interesse om mee te helpen of kent u zo iemand?

Meld je dan nu aan!

Beverwijkse Rennersclub Kennemerland

De BRC Kennemerland is een van oudsher bekende Beverwijkse Wielervereniging die op 20 oktober 1933 opgericht werd.

De BRC is sinds 1988 gehuisvest aan de Sint Aagtendijk in Beverwijk. Wij beschikken over het prachtige en uitdagenden Jac. Davidson parcours. Bij het parcours is een uitstekende accommodatie aanwezig (ruime kantine, diverse kleedkamers en een aparte EHBO-ruimte) met alle noodzakelijke faciliteiten om wegwedstrijden te organiseren. Het is een selectief en uitdagend parcours. Volgens kenners een parcours dat prima past in trainingsschema's van renners in alle klassen.

De BRC Kennemerland staat bekend als een vereniging waar het voor de ambitieuze amateur aantrekkelijk is om te rijden. Van jong tot oud. Ook voor de renners met iets minder ambitie is er volop gelegenheid tot het rijden van wedstrijden. Er wordt elk jaar een behoorlijk wedstrijdprogramma gereden en er zijn goede secundaire voorzieningen. Wij beschikken over een uitstekende vrijwilligersorganisatie ((oud) renners, liefhebbers, ouders). Op alle niveaus zorgen wij voor voldoende begeleiding. Voor de jeugd is een afwisselend trainingsprogramma opgezet, dat niet alleen bestaat uit fietsen. Vooral in de wintermaanden wordt ook aan andere sporten aandacht aandacht gegeven.
Wij laten zien dat sportieve ambities uitstekend samengaan gezelligheid.

Doelstelling

BRC Kennemerland wil wegwedstrijden aanbieden aan haar leden in alle categorieën. Zij wil hiermee het wielrennen in wedstrijd verband stimuleren en de renners de gelegenheid geven beter te gaan presteren. Vanaf het recreantenniveau tot de amateur-top van Nederland. Wij doen dat met een organisatie dat bestaat uit vrijwilligers.