Kopij insturen

Website & Clubblad
Heeft u nieuwtjes, wedstrijd verslagen of foto's. Laat het ons weten en mail naar: redactie@brckennemerland.nl.

Komende week starten de maandag- en woensdagavondwedstrijden weer.

Op de maandagavonden wordt gereden voor het jaarklassement/'Recreantenklassement'. Vorig jaar hebben we gexperimenteerd met twee klassementen. Naast het gewone klassement wordt ook nu weer een klassement geintroduceerd voor de meer beginnende renner. Bij de inschrijving kun je aangeven aan welk klassement je wil deelnemen. Renners die zich inschrijven voor het 'beginnersklassement' rijden een kortere wedstrijd. We laten het aan het eigen inschatting over aan welke wedstrijd je deel wil nemen. Je mag altijd instappen in het gewone klassement. De wedstrijden zijn toegankelijk voor renners met een basislidmaatschap en renners met een Sportklasselicentie. Ook Nieuwelingen zijn welkom.

AANVANG 19UUR! INSCHRIJVING OPEN VAN 18:30!

-----------------------------------------------------------------------------------------

De woensdagavonden zijn er trainingswedstrijden voor de jeugd. Er wordt gestart in verschillende categorien. Aanvang wedstrijden 18:30. Er wordt een seizoensklassement opgemaakt over de woensdagavongwedstrijden. In september is de prijsuitreiking.

Om 19:15 beginnen dan zoals gebruikelijk de wedstrijden voor de licentiehouders. Hier wordt gestreden voor dagprijzen. Gedurende 3 periodes in het seizoen worden de zgn. Vuurliniecompetities georganiseerd. Hou de website in de gaten. De eerste serie start op woensdag 4 april. Overigens zijn op alle woensdagen ook renners met alleen een basislicentie van harte welkom.

 

CONFORM AANWIJZINGEN VAN DE KNWU ZIJN FIETSEN MET SCHIJFREMMEN NIET TOEGESTAAN IN DE WEDSTRIJD. DE JURY ZAL HIEROP TOEZIEN EN RENNERS NIET LATEN STARTEN/UIT KOERS NEMEN.