Kopij insturen

Website & Clubblad
Heeft u nieuwtjes, wedstrijd verslagen of foto's. Laat het ons weten en mail naar: redactie@brckennemerland.nl.

De vernieuwde jeugdcommissie is hard aan de slag om het seizoen 2018 georganiseerd te krijgen.

De meest opvallende verandering ten opzichte van voorgaande jaren is dat de vaste trainingsavond verhuist naar de vrijdagavond. Voor een deel om praktische redenen voor een deel omdat wij graag willen dat de jeugd ook op de woensdagavond aanwezig is op onze wedstrijdavond. Voor een deel omdat een belasting van twee avonden achter elkaar als te groot ervaren werd. 

Vanaf vrijdag 23 maart 2018 trainen we wekelijks op het parcours van BRC Kennemerland. In eerste instantie zullen we starten met 1 groep, na een aantal weken worden er 2 groepen gevormd. Er zal dan door de trainer een indeling gemaakt worden op niveau (niet op categorie).

Trainingstijden:
18.30u-19.30u (zodra er in 2 groepen getraind gaat worden zullen de tijden worden aangepast).
 
Na de training drinken we nog wat water of limonade in de kantine. Zo leren we elkaar wat beter kennen en kun je met de trainer nog dingen bespreken.

Vanaf woensdag 28 maart 2018 wordt er net al andere jaren wekelijks een trainingswedstrijd georganiseerd op het parcours van BRC Kennemerland. Deze wedstrijd is onderdeel van de training. Er kan vanaf 18.15u inschrijven worden, daarna is het raadzaam om te gaan in rijden op het parcours. De wedstrijd start om 18.30u  

Meer informatie over trainen of het rijden van wedstrijden: Frank van Riemsdijk 06 53702085 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.