Kopij insturen

Website & Clubblad
Heeft u nieuwtjes, wedstrijd verslagen of foto's. Laat het ons weten en mail naar: redactie@brckennemerland.nl.

De redactie had een mail over het hoofd gezien over het leuke en gezellige evenement waarmee een punt werd gezet achter het wielerseizoen 2017. De jeugd was te gast bij onze sponsor De Vuurlinie.

Zondag 24 september zijn we naar de Vuurlinie geweest als afsluiting van het seizoen voor de jeugd.

We hebben gelasergamed en oud-hollandse spelletjes gedaan.

Er was een spel met kettingen die om de polsen van 2 personen werden gedaan en die zichzelf moesten proberen te bevrijden. De meesten gingen zich in rare bochten bewegen terwijl dat juist niet moest. De kettingen mocht je ook niet van de polsen halen. En dat ook nog eens onder het hilarisch gelach van de anderen. Uiteindelijk is iedereen bevrijd door een medewerker van de Vuurlinie. Hij heeft het “simpele” truukje voor gedaan.

Ludo en Nino hebben zich uitstekend vermaakt met Jenga. De toren werd hoger en hoger en wankeler. Echt een spannend spel.

Ook de andere oud-hollandse spelletjes werden enthousiast gespeeld. Als klap op de vuurpijl gingen we lasergamen. Frank en Maurice kozen ieder een team. Er werd heel fanatiek gespeeld wat resulteerde in een eindstand van 207 punten voor het team van Frank en 204 punten voor het team van Maurice. Aansluitend hebben we heerlijk in het zonnetje op het terras nog friet gegeten met een snack. Het was een geslaagde middag met dank aan de Vuurlinie.

Foto's!