Kopij insturen

Website & Clubblad
Heeft u nieuwtjes, wedstrijd verslagen of foto's. Laat het ons weten en mail naar: redactie@brckennemerland.nl.

Goed om te zien dat er gisteren bij de slotrit van de DTS/BRC Vuurlinie Najaarscompetitie 2017 nu gelukkig wel veel renners de weg naar Kalverhoek hadden gevonden. Het blijft wel het hele seizoen een beetje kwakkelen met de opkomst van de nieuwelingen jongens en meisjes. Volgens de kenners wordt je echt een betere renner door dit soort koersjes te fietsen, bovendien niet onbelangrijk is de sfeer gezellig. Vorig jaar reden een DTS jongen nieuweling en een BRC meisje nieuweling wekelijks mee. Na een paar rondjes gelost uit het peloton en lieten zich dan weer in het peloton terugzakken om weer een paar rondjes mee te fietsen. Niet opgeven en gewoon uitrijden. Diezelfde jongen nieuweling reed gisteren met de Elite, beloften en junioren mee en werd niet meer gelost, sterker deed gewoon mee voorin. Het meisje nieuweling van vorig jaar behaalde onlangs haar 1e overwinning in een niet misselijk Criterium in Brabant. Dus dames en heren nieuwelingen.... Volgend jaar!

Terug naar gisteravond een wat kortere wedstrijd door de invallende duisternis, maar daarom of misschien wel juist daardoor een levendige wedstrijd. Michael van Son van Dasia Cycling team trok aan het langste eind bij de categorie Sportklasse. De in nog steeds goeie vorm stekende Quinten Veling legde met een machtige eindsprint beslag op de 1e plaats in de Categorie Elite/Belofte, junioren en Amateurs. Nick van Dorp tenslotte was de eindwinnaar bij de Nieuwelingen. In het eindklassement veel BRC van voren (zie bijlage)
Het seizoen 2017 is v.w.b. de Vuurlinie wedstrijden ten einde. Met 12 wedstrijden verdeelt over 3 competities kan weer gesteld worden dat het weer een mooi Vuurlinie jaar was. Fred, Jan, Ruud, Leo, Marc, Hans, Rob, René, EHBO’ers, kantine medewerkers kortom iedereen van de organiserende Club comités van DTS en BRC bedankt het was weer super. Tot volgend jaar!