Kopij insturen

Website & Clubblad
Heeft u nieuwtjes, wedstrijd verslagen of foto's. Laat het ons weten en mail naar: redactie@brckennemerland.nl.

Vrijwilligers

Als vereniging kunnen we niet zonder enthousiaste fietsliefhebbers, die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Interesse om mee te helpen of kent u zo iemand?

Meld je dan nu aan!

Jac. Davidson Parcours

Klik hier om de route te plannen via google maps.

Vanaf Amsterdam A9 richting Alkmaar

Vanaf Amsterdam neemt u de A9 Amsterdam-Alkmaar. U neemt de Wijkertunnnel en verlaat vervolgens bij afslag 8 (Beverwijk) de snelweg. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf over de snelweg. Bij de eerste rotonde gaat uw rechtdoor en bij de tweede rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). U rijdt nu aan uw rechterhand langs het parkeerterrein P1 van de Bazaar. Aan het eind van de weg slaat u weer rechtsaf (parallelweg). Na een kleine 400 meter vindt u aan uw rechterhand de hoofdingang naar het clubhuis van BRC Kennemerland.

Vanaf Alkmaar A9 richting Amsterdam

Vanaf Alkmaar neemt u de A9 Alkmaar-Amsterdam. U neemt afslag 8 (Beverwijk), aan het einde van de afrit volgt een rotonde u gaat linksaf. bij de tweede rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). U rijdt nu aan uw rechterhand langs het parkeerterrein P1 van de Bazaar. Aan het eind van de weg slaat u weer rechtsaf (parallelweg). Na een kleine 400 meter vindt u aan uw rechterhand de hoofdingang naar het clubhuis van BRC Kennemerland.

Vanaf Amsterdam-Sloterdijk (N202)

Vanaf Amsterdam-Sloterdijk rijdt u via de N202 richting IJmuiden - Velsertunnel naar Beverwijk. U neemt direct na de Velstertunnel afslag Beverwijk- Oost/Industrieterreinen. Bij de stoplichten gaat u linksaf (Parallelweg). U volgt nu de borden P Bazaar maar u blijft op de paralleweg rijden. U passeert eerst de McDonald's aan uw linker hand en vervolgens Squash & Fitness Beverwijk. Na 200 meter vindt u aan uw rechterhand de hoofdingang naar het clubhuis van BRC Kennemerland.

Parkeren

Er is een mogelijkheid u auto te parkeren naast het clubgebouw. Tijdens evenementen (clubkampioenschap, kampioenschap van Beverwijk) is er extra parkeer gelegenheid op het parkeer terrein tegenover de hoofdingang.