OP WOENSDAG 1, 8  en 15 AUGUSTUS ZIJN ER GEEN WEDSTRIJDEN BIJ BRC IVM RONDE VAN SANTPOORT (1/8) EN BEVERWIJK (8/8) EN VAKANTIES (15/8). 22/8 START NAZOMER VUURLINIECOMPETITIE BIJ DTS! (EERSTE JEUGDWEDSTRIJD WEER OP 29 AUGUSTUS)

Alle woensdagavonden clubwedstrijden bij BRC Kennemerland voor de jeugd: start 18:30
Voor de overige klassen: start 19:15
 

Maandagavond `Recreantencompetitie´: start 19:00

(JAARKALENDER BRC)

  

 

 

De Beverwijkse Renners Club Kennemerland  is de Wielervereniging uit Beverwijk, opgericht 20 oktober 1933.

De vereniging kent een zeer rijke geschiedenis en is sinds 1988 gehuisvest aan de Sint Aagtendijk in Beverwijk en is daar in het bezit van het prachtigeJac. Davidson parcours en een prima accommodatie. Het parcours is geaccidenteerd en daardoor uitdagend en uniek in de omgeving. BRC Kennemerland staat bekend als een vereniging waar het voor de ambitieuze amateur goed is om te rijden. Van jong tot oud. De vereniging bewijst dat gezelligheid en sportieve ambities heel goed samen gaan. Er wordt elk jaar een mooi compleet wedstrijdprogramma gereden en er zijn goede secundaire voorzieningen.

Ook voor de renners met iets minder ambitie wordt er veel georganiseerd. De maandag- en woensdagavond zijn in het seizoen de vaste wedstrijdavonden. Maandagavond kan ook zonder licentie (maar wel met een zgn. basislidmaatschap) worden deelgenomen aan de wedstrijd. Ook zeer geschikt voor wie een keer wil voelen hoe het is om in een echte wedstrijd te koersen. 

De jongste renners krijgen een gevarieerde training voorgeschoteld, niet uitsluitend gericht op het wielrennen. In de winter wordt ook aan andere sporten aandacht gegeven. En dat alles in een ontspannen sfeer.

Het aantal leden van BRC Kennemerland is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en groeit nog steeds. Kom eens langs of laat u vrijblijvend informeren over het lidmaatschap en de mogelijkheden. Dit is het contactadres. Op de site treft u HIER meer informatie aan over het lidmaatschap van onze mooie vereniging. En om een goede indruk te krijgen van de vereniging wijst de redactie u graag op ons  digitale foto-album.